Specialtransporter i Uppsala

Vi erbjuder specialtransporter i Uppsala för dina mer utmanande flyttprojekt. Det kan handla om pianoflytt, transport av kassaskåp, konst och antikviteter. Vi arbetar efter devisen: går det att flytta så flyttar vi det. Våra helhetslösningar är till för att underlätta omfattande och krångliga flyttprojekt och inkluderar demontering och återmontering.

Några av våra tidigare uppdrag inkluderar:

  • Packning, transport och uppackning av bibliotek och arkivmaterial.
  • Emballering och transport av konst och antikviteter.
  • Demontering och montering av labbinredning.
  • Hantering och transport av pianon och flyglar.
  • Hantering av hissmotorer.
  • Hantering och transport av kopiatorer.
  • Hantering och transport av kassaskåp och brandklassade skåp.

En specialtransport kräver kunskap, erfarenhet och noga planering. Det är tunga lyft och flytten kräver försiktighet så att inget skadas på vägen. Det är här vi kommer in och hjälper dig. Vi besparar dig tid, svett och energi som du istället kan lägga på annat medan vi hjälper dig med specialtransporten.

Trygg och säker specialtransport

När du anlitar oss för din specialtransport kan du känna dig lugn med att vi har fokus på trygghet, säkerhet och hållbarhet. Alla våra uppdrag och fordon är försäkrade hos Trygg Hansa. Vår personal har kunskap och utbildning i hur man genomför den här typen av flyttuppdrag, och vi använder den utrustning som krävs för att genomföra den på ett så säkert sätt som möjligt. Vi har alltid hållbarhet i fokus och använder moderna fordon som vi tankar med EcoPar, en renare variant av diesel. Vår ambition är att våra transporter ska påverka vår miljö i minsta möjliga utsträckning.

Boka specialtransporter i Uppsala

Kontakta oss för en kostandsfri offert för din specialtransport.

Specialtransporter i Uppsala