Kontorsflytt i Uppsala

Dags för kontorsflytt i Uppsala? Vi erbjuder ditt företag en smidig och trygg lösning där vi flyttar delar av eller hela verksamheten till nya lokaler och kontor. För oss är det viktigt att er verksamhet påverkas så lite som möjligt av flytten, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar helt efter era önskemål. 

Med en förståelse för er verksamhet

Vi har en flerårig erfarenhet av kontorsflytt, och bland våra kunder finns kommuner, landsting, statliga instanser, universitet och privata företag. Det här gör att vi har en bred förståelse för vilka utmaningar just er verksamhet kan tänkas stå inför i samband med flytten. Vi tar hänsyn till era anställda, verksamhetens art, material, möbler samt det gamla och nya kontoret.

Trygg och smidig kontorsflytt

När vi hjälper er med er kontorsflytt i Uppsala så har vi alltid fokus på trygghet, säkerhet och hållbarhet. Det innebär att du kan känna dig trygg med att alla våra uppdrag och fordon är försäkrade. Vi har ett högt säkerhetstänk med utbildad personal som använder den utrustning som krävs för att flytta ert kontor på ett säkert sätt. Vid en kontorsflytt så använder vi oss av moderna flyttbilar som påverkar vår miljö i minsta möjliga utsträckning och tankar dem med EcoPar, en renare variant av diesel. Behöver ni hjälp med återvinning av kontorsmöbler och inredning som inte kommer att användas så ordnar vi det också. Vi arbetar för att minska vår klimatpåverkan och värna om vår miljö, nu och för framtiden.

Magasinering vid kontorsflytt

Har ni mycket saker eller kanske ni flyttar till mindre lokaler eller kontor och behöver förvara en del saker på annan plats. Vi erbjuder en kostnadseffektiv magasinering av era saker vid en företagsflytt eller kontorsflytt i Uppsala. Sakerna förvaras i specialtillverkade förråd på 8 kubikmeter eller alternativt ställs på pallar.

Vi hjälper er med kontorsflytt i Uppsala

När det är dags för kontorsflytt i Uppsala så står vi redo att hjälpa er. Kontakta oss för en kostnadsfri offert så tar vi fram en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.

Kontorsflytt uppsala
Kontorsflytt Uppsala