Bohagsflytt i Uppsala

Vi hjälper dig med trygg och smidig bohagsflytt i Uppsala. En flytt betyder ofta att man är på väg att påbörja ett nytt kapitel i sitt liv, och det kommer med spännande utmaningar. Vårt uppdrag är att göra din flyttresa enklare, så att du sparar tid och energi till att fokusera på det roligaste med din flytt: den nya bostaden.

Flytthjälp med ansvar

Att hjälpa någon att flytta sitt hem innebär ett stort ansvar. Vi flyttar inte bara dina kartonger och möbler, vi flyttar även minnen och känslor. Vår verksamhet består till största delen av bohagsflyttar och varje uppdrag hanteras med stor respekt och försiktighet. Du ska kunna känna dig helt lugn med att flytthjälpen sköts på tryggt, säkert och hållbart sätt.

Alla våra fordon och uppdrag är försäkrade för din trygghet. Vår personal är utbildad, har kompetens och använder den utrustning som krävs för att utföra flytthjälpen på ett säkert sätt. Att du ska få en trygg och smidig flytthjälp är det viktigaste för oss. Vi värnar också om vår miljö och använder moderna fordon och bränsle som påverkar vår miljö i minsta möjliga utsträckning. Ska du återvinna möbler och inredning som du inte ska ha kvar så hjälper vi dig med det.

Vi hjälper dig med bohagsflytt i Uppsala

Om du behöver hjälp med en bohagsflytt i Uppsala är du varmt välkommen att fylla i vårt formulär för en kostnadsfri offert. Då får du ett pris snabbt online och en bild av hur mycket just din flytt skulle kosta. Fyll gärna i så mycket information som möjligt i formuläret, på så sätt kan vi ge dig en så bra och rättvis offert som möjligt.

Har du några övriga frågor gällande hjälp med flytt är det bara att höra av dig! Vi är lyhörda och försöker alltid anpassa oss till dina specifika önskemål.

Bohagsflytt i Uppsala
Flyttfirma Östra Aros utför Bohagsflytt i Uppsala