Våra Flytt & Magasinerings Tjänster

Flyttfirma Östra Aros i Uppsala är din förlängda arm under flytten. Vi hjälper privatpersoner och företag i Uppsala att flytta små och stora projekt till nästa steg i livet. Våra lösningar inkluderar magasinering, flytt och specialtransporter med kunden i centrum. Vårt mål är att göra varje flytt så smidig som möjligt. I menyn till vänster kan du läsa mer om våra olika tjänster.

Varje flyttprojekt är unikt på sitt sätt. Vi träffar företag och privatpersoner som alla befinner sig i olika situationer med olika behov och vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose dem.

En flytt kan vara välplanerad, plötslig, stor eller liten. Oavsett kan du lita på att vi hjälper dig att flytta, snabbt och säkert. Behöver du hyra ett förråd eller magasinera möbler eller saker i eller omkring Uppsala så är vi det perfekta valet.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Kontors och företagsflytt

Skall ni flytta ert företag till nya lokaler i Uppsala så är vår kontorsflytt det bästa för er. Vi har flyttat många kontor och vet hur viktigt det är med en bra och snabb flytt så inte verksamheten blir lidande.

Bohagsflytt

Har ni skaffat ett nytt boende i Uppsala och behöver hjälp med att flytta alla möbler och lådor? Vi flyttar hela eller delar av ert bohag till ert nya boende.

Magasinering i Uppsala

Behöver du hyra ett förråd eller magasinera dina möbler och saker?
Hyr ett 8 kubikmeter förråd av oss som vi sen förvarar i vårt uppvärmda magasin i Uppsala. Modernt och fuktfritt!

Specialtransporter

Vi utför transporter av svåra, tunga och stora saker som labbutrusting, maskiner, piano och flyglar mm. Vi packar, transporterar och packar upp enligt önskemål.