Pianoflytt

Behöver du flytta piano, flygel eller kanske ett stort kassaskåp? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi har stor erfarenhet av pianoflytt och garanterar en snabb och säker transport av ditt piano i och omkring Uppsala.

Pianoflytt är en utmaning vi tycker om

Vi erbjuder flytthjälp och transport av pianon i Uppsala. Det är alltid en utmaning att flytta stora, skrymmande och tunga saker som exempelvis en ett piano, flygel eller ett stort kassaskåp. Vi tycker om utmaningar och om något går att flytta i terorin så går det också att flytta i praktiken.

Noga planering av en pianoflytt

En pianoflytt kräver kunskap, erfarenhet och noga planering. Det är tunga lyft och både transporten och lyften kräver stor försiktighet så att inte pianot eller flygeln skadas på vägen.

Ditt piano är försäkrat av oss

När du anlitar oss för en flygel eller pianoflytt så kan du känna dig trygg. Alla våra uppdrag och fordon är försäkrade hos Trygg Hansa. Vi har kunskap och utbildning i hur man genomför svåra flyttuppdrag som exempelvis flytt av piano eller en flygel. Vi använder alltid korrekt utrustning som krävs för att genomföra flytten på ett säkert sätt.

Flygel och Pianoflytt

Kontakta oss för en offert

Kontakta oss för en kostnadsfri offert för din pianoflytt i Uppsala.