Magasinering i Uppsala

Vi erbjuder prisvärd magasinering i Uppsala för både företag och privatpersoner. Har du inte plats för alla dina grejer? Behöver du hyra ett förråd? Vet du inte var du ska förvara saker innan du får tillgång till din nya bostad? Oroa dig inte, det har vi. Hos oss får du en kostnadseffektiv förvaringslösning i Uppsala för korta och långa perioder. Godset förvaras i specialtillverkade förråd i form av trälådor på 8 kubikmeter alternativt ställs på pallar. 

Varför magasinera i Uppsala?

Det finns många situationer i livet när man kanske vill hyra ett förråd eller där magasinering är ett bra alternativ. Magasinera möbler och saker för att du inte har plats i förrådet hemma eller att du står mellan två bostäder och behöver en tillfällig förvaring. Vi erbjuder förvaring och magasinering där du kan känna dig trygg med att dina saker är i goda händer under hela perioden, så att du kan fokusera på annat.

Så fungerar det

När du magasinerar hos oss placeras och filtas ditt gods varsamt och platseffektivt in i trälådor på 8 kubikmeter. Dessa staplas sedan på höjden i vårt uppvärmda lager i Uppsala. Modernt och fuktfritt!

Vi rekommenderar att du kontaktar ditt försäkringsbolag för hemförsäkring och meddelar att du använder dig av magasinering i Uppsala.

För tillgång och uttag under magasineringsperioden behöver du kontakta oss och boka tid enligt överenskommelse. Detta gör du på 018-36 53 04 och du når oss mellan 7-17 på vardagar.

Adress: Vaksala-Eke, 755 94 Uppsala

Kontakta oss när du behöver magasinering i Uppsala

Behöver du förvaring och magasinering i Uppsala? Kontakta oss för en kostnadsfri offert, vi ger dig ett prisförslag så snart som möjligt!