Om Oss

Flyttfirma i uppsala

Östra Aros är en flyttfirma i Uppsala som redan från start haft som mål att sätta kunden i centrum och erbjuda försklassig flyttservice till bra priser. Flyttfirman är en utveckling av vårt transportföretag SC Transport i Uppsala som grundades år 2004. Efter åtta år inom transportbranschen ville vi utveckla oss och resultatet blev Flyttfirma Östra Aros AB.

Trygghet, tradition och vision

Vårt namn har en egen historia med gott rykte såväl inom branschen som bland våra kunder i Uppsala tack vare Östra Aros Åkeri AB. Åkeriföretaget var aktivt i Uppsala men köptes 2006 upp av en större aktör i Stockholmsområdet. Efter godkännande från grundaren fick vi tillåtelse att använda namnet och låta det leva vidare i flyttfirman Östra Aros. Nu jobbar vi för att vidhålla namnets goda rykte och erbjuda våra kunder en flyttfirma i Uppland och Roslagen att flytta med för trygg hantering av bohag och kontorsinredning.

Flyttfirma med magasinering & specialtransporter

Förutom bohagsflytt och kontorsflytt (företagsflytt) erbjuder vi magasinering så ni kan förvara era saker på ett tryggt och säkert sätt i vårt magasin i Uppsala. Vi kör även specialtransporter i Uppsala. Specialtransporter är ofta tunga lyft eller svårflyttade saker som piano eller värdefulla antikviteter.

Mer om uppsala här
Pris på flyttfirma i Uppsala här