Flyttfirma & flytthjälp i Uppsala

Visste du att Uppsala tidigare kallades för Östra Aros?
Uppsala som är en av Sveriges äldsta städer kallades för Östra Aros fram till 1200-talet då namnet Uppsala tog över. Idag är Uppsala en av Sveriges fyra största städer och känd för bland annat sitt universitet och domkyrka. Det är många som kan behöva en flyttfirma i Uppsala eftersom det flyttar en himla massa människor inom och till och från Uppsala varje år.

Anlita en flyttfirma i Uppsala

När du äntligen är klar med din universitetsutbildning kan det vara bra att anlita en flyttfirma i Uppsala. Du kanske behöver flytta från Campus Ultuna nere vid Fyrisåns strand till en lägenhet inne i Uppsala city. Eller har du tröttnat på citylivet och behöver flytthjälp för att flytta ut till lugna och härliga Alunda där du har nära till allt. Vi flyttar även till företag och tar hand om företagsflytten och kontorsflytten på ett snabbt och säkert vis.

Fördelar med professionell flytthjälp

Fördelarna med att få flytthjälp av en flyttfirma i Uppsala är givetvis flera.

  • Du behöver inte betala eller hyra ett släp eller en flyttbil.
  • Du slipper be familj och vänner om flytthjälp.
  • Du slipper få ont i ryggen eller träningsvärk dagen efter flytten.
  • Du kan fokusera på att få ordning på ditt nya boende istället.
  • Risken för att dina saker skadas vid en flytt minimeras.
  • Flytten i Uppsala går snabbt.

Flytthjälp med garanti

När du behöver flytthjälp och anlitar en professionell flyttfirma som oss kan du vara säker på att din saker och möbler kommer fram hela och oskadda. Med vår hjälp flyttar vi dina saker och möbler på ett säkert och tryggt sätt. Vi har moderna flyttbilar och våra förare är erfarna flyttbilsförare. Men skulle det trots allt ända en olycka så ersätter och täcker vår ansvarsförsäkring allting.

Vi hjälper dig att packa

Anlitar du vår flyttfirma i Uppsala så kan vi hjälpa dig med att packa ned allting på ena stället och sedan packa upp allt på nästa ställe. Det gäller både vid bohagsflytt och kontorsflytt i Uppsala.

Vad kostar det med flytthjälp?

Det är ofta mycket billigare än man tror att få flytthjälp och anlita en flyttfirma. Kontakta oss för en offert och fast pris erbjudande.

Övriga tjänster i Uppsala

Magasinering

Vi hjälper dig att kasta sånt du behöver rensa ut. Vi kan även hjälpa dig med förvaring av saker som du kanske inte få plats med längre. Vi kan magasinera dina prylar i vårt magasin i Uppsala.

Specialtransporter

Behöver du hjälp med att flytta och transportera väldigt tunga saker, stora saker eller värdefulla saker i Uppsala så hjälper vi dig. Du kan känna dig trygg och säker när du anlitar flyttfirma Östra Aros. Läs mer om pianoflytt här.

Flyttfirma Uppsala
Flyttfirma Östra Aros i Uppsala