Vårt ansvar

Vi på Flyttfirma östra Aros Transport AB ger er den bästa möjliga grunden till ett lyckat samarbete. Det är viktigt för oss att innan vi kommer till er och levererar den tjänst vi kommit överens om så har vi gjort vad vi kan för att ha dom bästa möjliga förutsättningarna. Vi arbetar för att både ni och vi ska ha en trygg grund att stå på, både idag och i framtiden

  • Alla våra fordon och uppdrag är försäkrade hos Trygg Hansa. Vi följer riktlinjer och bestämmelser för Bohag 2010 och Kontor 2003.
  • Vi tar ansvar för en hållbar påverkan på miljön genom att använda oss av moderna fordon som påverkar vår miljö i minsta möjliga utsträckning. Vi tankar även våra fordon med en renare variant av diesel som heter EcoPar. All vår hantering av inredningar och möbler som ni som privatpersoner eller företag ej längre har ett behov att behålla sker med återvinning i fokus.
  • Vi arbetar med ett högt säkerhetstänk och har väl utbildad personal inom branschens alla moment samt ger vår personal rätt utrustning för att utföra arbetet på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt.

Detta är något vi arbetar varje dag med att försöka förbättra och vi kommer aldrig
att bli nöjda, vi strävar efter att bli bättre för varje dag som går.